Jump to content
Arwen

Notifications not loading

Recommended Posts

Hey, not sure if this will work... This morning I cannot access the forum feedback section (I posted this via the create link at the top).

I get this error - image.png.817f53969f156e193fa77e8117da1118.png

 

Also notifications are not loading. Just get a whirly wheel.

Tried on chrome on win 10 pc and chrome on android phone. Same result. 

 

image.png.bf18e4f9aba83bb85bc998da61f64575.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems to be the whole site navigation that I get the error with. Using the Activity stream I can navigate around. And if I am quick enough I can click the pop up about notifications and it will take me to the place. 

 

Good luck! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, proffrink said:

On it. Thanks for bringing it to my attention.

 

Can use the All Activity tabs in the expanded menu but it seems hyper links to profiles, status updates and the notification bell all seem borked. Same issue exists both on Windows with Firefox and Chrome on Android.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue with Notificatios, tried with with Firefox, Edge on Win 10 and Clhrome on Android, so it is cross platform.

 

Cheers


G

Share this post


Link to post
Share on other sites

All good cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, proffrink said:

That should have fixed it (has for me and the test account). Let me know :)

 

Spot on top work sir, thankyou!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×