Jump to content
Sign in to follow this  
Sam_G

My new toy....TM CQBR

Recommended Posts

This will be a bit of an ongoing project.

 

Picked up a slightly tired TM CQBR recoil.

 

The internals are solid and the recoil is nice and crisp. BUT the externals are a little worn.

 

Bit for it so far are just out of my kit bag and left over form my old VFC SR-16.

 

EOTech 552

KAC fore grip

Weapon light in Element mount

 

it came with:

 

Genuine Magpul MBUS rear sight

Clone ARMS folding front sight

and a mega rare Eagle 6 7.4 3200 lipo.

 

FBD7C5C5-8CEE-4D8B-86D5-493FFBFB7F82.jpg

 

Internals are going to be upgarded once funds permit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This thing is dam accurate. Putting out 290fps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's a TM they're all accurate :D

 

What sort of range is this hitting consistent groupings? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll do a proper test later today. Need to be careful as i dont have the charger adapter for my lipo yet and unsure on its charge level at the mo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Now she's green!

 

46FE4AD1-C5EE-48D6-80E4-AE7BDB4E1D5D.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is turning into a right lemon!

 

Had feeding issues with all mags and have had to place a small piece of soft side velcro in the mag well to force the mags forward for it to feed. So that is sorted if a little bodged!

 

Now the thing is eating fuses. 4 in a day. I have taken the stock off......this is where the issues start.

 

The rear connector on the stock tube has not been tightened properly which meant i have damaged them taking the stock off! The wire cover, which is the bit with the stock position holes in it, has 2 screws holding it in place. These screws have been threaded and the internal threads on the tube are so badly damaged they have fallen apart!

 

Now i need a new stock tube and will be rewiring it to remove the quick change battery set up so i can use normal lipos.

 

few pics of the issues:

 

9575A5A8-8BF6-4CCC-9195-F10B4A8F3188.jpg

 

F48CCE1B-32F4-4E81-B33A-51D307DD9738.jpg

 

EAA8388E-7C7F-4F50-BD2E-6667F48488F4.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×