Jump to content
Sign in to follow this  
sutty7100

CM16 feeding issue's

Recommended Posts

Hi guys my son's spare rifle is playing up, the BBS don't feed on semi and intermittently on full auto. It's not the mag as it fed fine before and still works in our other rifles. I stripped it down after it started playing up but nothing stood out as at fault, when reassembled it worked for a few shots then started playing up again. Suggestions would be appreciated I was thinking it could be the tappet plate but that's only a guess

Share this post


Link to post
Share on other sites

What exactly are the symptoms you're getting with it though? Sporadic firing? Non-consistent or complete lack of grouping? Dry firing?

 

I stripped my CM16 down after one day of relatively hard abuse and had to tighten a few things as it had developed a bit of a wobble. Get some pictures up too, might help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Had a very similar problem with my g3. Turned out to be the air nozzle had slipped out of the seat in the fork so wasn't being pulled back correctly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Had a very similar problem with my g3. Turned out to be the air nozzle had slipped out of the seat in the fork so wasn't being pulled back correctly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...