Nickona

Having some Mid-Caps Issues

7 posts in this topic

Hi,

 

okay so these are my first mid-caps and having some issues.

 

I've been loading them using hand (don't have a speed loader yet) and only put about twenty bbs in them so far.

 

anyway when I shoot on full auto a burst comes out and then nothing shoots, same happens on sungle shot.

 

then when i take the mag out I can see the bbs stock in the tube with the spring not pushing them up as they're stuck in the mag.

 

They're knig arms mids, there is also a little turny thing at the bottom, could that do anything?

 

Thanks a lot

Nick

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lol do you think you were sent a high cap conversion by mistake?

I just put a bit of lube down the spring and fill it then leave for 10 mins and comeback fire them off then do it all again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lol do you think you were sent a high cap conversion by mistake?

I just put a bit of lube down the spring and fill it then leave for 10 mins and comeback fire them off then do it all again.

 

yea they're not hi-caps the turny thing need a screw driver.

 

how would i put lube down it and what type? and btw I have 5 of them

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah well i have ten pmags and just the stuff that you use to clean the barrel but only 2-4 drops and do it until you get a perfect feed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
They're king arms mids

 

There's your problem :P

Few drops of silicon should sort em out

Share this post


Link to post
Share on other sites

okay thanks will have a look at getting some silicone

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now