Jump to content
Sign in to follow this  
karl_liverpool

m4ris plastic series battery question.

This thread is over three months old. Please be sure that your post is appropriate as it will revive this otherwise old (and probably forgotten) topic.

Recommended Posts

i currently have an src m4 ris. bought used for buttons. worked fine. second charge of battery and i got not kick up from gun.

after stripping i found the neg lead had come out of the mini tamiya gunside. replaced the end with new connector. gun worked fine till battery died. charge again, and when connected to gun fired twice and smoke from the battery in crane stock. stripped and checked all wires for shorts no problems anywhere.

 

would this be a failed battery or another fault eleswhere in the wiring system?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds not mechanical although gearbox or motor could be under strain causing wires to overheat and kill the gun worst case scenario. But I'd check it on a 7.4 lipo and see what it's like just because your battery may not have enough juice

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is over three months old. Please be sure that your post is appropriate as it will revive this otherwise old (and probably forgotten) topic.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...