Jump to content
Sign in to follow this  
Druid799

Another battery dead ! 😡

Recommended Posts

Just been charging batteries for the NAE and yet another component shop 9.9v batt has died on me so that’s 3 in under a year ? And this one is barely 3mths old ! Not impressed at all .

i use an turnegy accucell 6 , error message cell number error comes up , and as I bought it from hobby king im confident it’s not a cheap knock off .

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Switched to lipos few years ago mate, found them to be more reliable than any others in the past, & charging times are way quicker.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry left the LiFe bit out of the 9.9v description !🤦‍♂️

Been running LiPo/LiFe batteries for years now never really had any problems till this yr , just been looking at my batteries and the newer ones do look different to my older ones so I’m now wondering are CS using cheaper batteries and that’s the problem ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

get on to them mate, might be an issue with a moody batch etc, might get them replaced ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...