Jump to content
Mikeq

We Europe biohazard M9 slide problems

This thread is over three months old. Please be sure that your post is appropriate as it will revive this otherwise old (and probably forgotten) thread.

Recommended Posts

When I fire the gun the slide doesn't return back to position, it's out by about 5mm which prevents the gun from firing, I have to pull the slide back and push in place to fire again . Can anyone help please

IMG_20190507_132908.jpg

IMG_20190507_132846.jpg

IMG_20190507_132911.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have noticed a slightly similar situation with my WE M9A1.

It fires perfectly fine but if I pull the slide back about half way and let it go gently it won't return fully as yours does.

I can easily push it into place with my thumb.

 

I don't know what causes it but take the slide off and check the pins which stick out above the slide runner?

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is over three months old. Please be sure that your post is appropriate as it will revive this otherwise old (and probably forgotten) thread.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...