Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

trinityadam

firing every 2nd pull of the trigger

This thread is over three months old. Please be sure that your post is appropriate as it will revive this otherwise old (and probably forgotten) topic.

Recommended Posts

hi all,

 

new to the sport went to my first event passed chrono then my gun got out around 20/30 more rounds, then it died,

battery hot and fuse had burnt and motor also kupput so hired a gun for the day tooj it home and installed new motor and new spade fuse installed sorted out the wiring which caused the short circuit.

 

however while testing it its now only firing on the 1st and 3rd and 5th pull of the trigger on semi,

auto seems to work ok.

can i have some suggestions on what it could be?

i know bb goes from mag into hop up and out the barrel, wondering if its likely to be a trigger issue or feeding problem but have a feeling it maybe more trigger related.

 

its a cg m4 raider,

 

all help recieved

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

not new 2nd hand and think its a gen 2 and has already had a few upgrades so anyone got any suggestions

Share this post


Link to post
Share on other sites

if auto is ok and firing fine (i.e. pull trigger then firing away), sounds like a strip down is in order checking :-

 

selector plate, cut off lever and springs, then switch assembly

(easiest >>> hardest)

 

if i had to put money on it, i would go with cut off lever and/or its springs

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...