Carvolution

Wiring Problems?

4 posts in this topic

Hi all,

 

I have rewired my M4 with new wiring as the old wires had a brake in it, but now when i plug in the battery, the gun shots on full auto stright away, no matter what the switch possision is.

 

Now before I start taking it apart again, anyone know what this could be?

 

I hoping its just something simple so i dont have to take the whole gearbox apart again!

 

Thanks in advance

 

Craig

Share this post


Link to post
Share on other sites

sounds like you have a short on the switch contacts somewhere, check youve not pinched the cable anywhere, and nothing touching rear of selector plate if not sounds like strip down time im afraid

Share this post


Link to post
Share on other sites
sounds like you have a short on the switch contacts somewhere, check youve not pinched the cable anywhere, and nothing touching rear of selector plate if not sounds like strip down time im afraid

 

thanks mate, will check that in the morning!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its should have anyhting to do with your rewireing job was the Trigger Switch Asembelly (spelling fail) is a simple contact switch

 

I think you problem lies in the selector plate.... so yes you will ned to open her back up again :(

 

Good luck :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now